Ideale klasse voor de absolute beginnen die eens op een echt race circuit wil rijden.
Tamiya Fighter Buggy Klasse

Zo uit de doos het circuit op! De eenvoudige, maar zeer duurzame techniek zorgt ervoor dat de beginnende rijder prima uit de voeten kan met het TT01 en TT02 chassis. Dit is de perfecte klasse als je net bezig bent met het RC racen. Er zijn enkele opties toegestaan, zodat je de auto kan aanpassen aan de verschillende baancondities.
Top Stock Klasse

Als vanouds één van de meest bekende en leukste klasse als het gaat om RC racen. De simpele techniek en herkenbare bolides zijn een groot vermaak op elk RC circuit. De piepende bandjes en het echte Tamiya geluid dat deze kleine karretjes produceren zijn de ingrediënten voor een zeer spannende raceklasse. Zo uit de doos het circuit op!
M-chassis klasse

Een nieuwe klasse sinds 2013. De TW staat voor tourwagen.
In deze klasse mag alleen gereden worden met zogenoemde badkuip chassis auto’s. Voorbeelden hiervan zijn de TA05 / TA06 / TB03 / TB04 / FF03 / TT01 / TT02 / XV01.
Dit betekend dat een carbon of FRP chassis niet is toegestaan. Voor de rest zijn alle opties toegestaan.
Naast het badkuip chassis is het ook verplicht om met een Tamiya Tourwagen of GT body te rijden. (Dus geen vormloze Tamiya Legacy of protoform body’s)
Deze auto’s bevatten alle afstelmogelijkheden en Hop-ups die het mogelijk maken je auto op elk circuit de meest ideale wegligging te geven.
Euro-TW klasse

De snelste Tourwagen klasse. Deze auto’s bevatten alle afstelmogelijkheden en Hop-ups die het mogelijk maken je auto op elk circuit de meest ideale wegligging te geven.
Euro-GT klasse

De formule 1 klasse is een Fun klasse voor de formule1 liefhebber en de meer ervaren rijders
Formule 1 klasse